SJOd@ys – Hello SJO-box - SJO - Petrus & Paulus
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SJOd@ys – Hello SJO-box

24 januari 2022 - 25 februari 2022

Uitgelichteafbeelding
2021liveexperience

We nodigen u en uw leerlingen van het zesde leerjaar van harte uit op onze SJOd@ys! Dit schooljaar kiezen we voor de ‘hybrideversie’ van onze beide succesformules: de ‘live experience @SJO’ of de ‘Hello SJO-box’ bij u op school geleverd.

We helpen uw leerlingen graag op hun zoektocht naar een geschikte richting waarin ze optimaal kunnen groeien. We bieden een ruime keuze van workshops aan zodat ze kennis kunnen maken met het schoolleven @SJO en onze verschillende studierichtingen.

De ‘live experience workshops’ gaan door op 24, 25, 26, 27 en 28 januari 2020. Elke reservatie is onder voorbehoud van de Coronamaatregelen op dat ogenblik. We zorgen ook dat alles volgens de maatregelen kan verlopen.
Een live experience gaat telkens door in de voormiddag: aankomst omstreeks 9 uur en het bezoek eindigt omstreeks 11.30 uur.

Met de Hello SJO-box maken uw leerlingen ook kennis met onze verschillende studierichtingen. De box kan u reserveren van 7 tot en met 25 februari 2022.  Per workshop vindt u instructiefiches een materiaallijst, een stappenplan … terug. We werken met kleurencodes zodat u alle nodige materiaal snel en gemakkelijk kan terugvinden.

U kan ook beroep doen op onze leerlingen van de 3de graad of een collega om u te komen ondersteunen bij een workshop.

U kan inschrijven voor de live experience t.e.m. 19 december 2021.

Indien u nog vragen hebt, kan u mailen naar pr@ppsjo.be of vanessa.deduytsche@ppsjo.be

We kijken alvast uit naar uw komst!

2021sjobox

Gegevens

Begin:
24 januari 2022
Einde:
25 februari 2022

Locatie

SJO Petrus En Paulus
Ieperstraat 9
Oostende, België 8400